Модул за автоматично включване на светлините - CarDRL

цена от:
36.00 лв.
Добави в любими
Любим

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Каталожен номер: AV-700 000
Категория: Светлини и LED
Марка: DRL
Тип: DRL
Характеристики:
  • Включване и изключване на светлините през деня
  • Напълно автоматизирано включване на светлините на автомобила
     

ОПИСАНИЕ

CarDRL спестяват на потребителя грижите и парите за:

Включване и изключване на светлините през деня.
Изтощаване на акумулатора при забравяне на светлините.
Напълно автоматизирано включване на светлините на автомобила.
Глоба от забравяне да бъдат включени ръчно светлините.
Модулите, които се предлагат на пазара са в различен ценови диапазон,
от 35 до 75 лева, но при тях е залегнало единствено условие да се запускат
късите светлини без да се съобразяват с последващата експлоатация на
автомобила.

При модула който ние разработихме, с помощта на микроконтролер има
възможност за влизане в програмен режим и избор на различни функции, които
ние смятаме за задължителни за такова изделие, а именно:

Следене на състоянието на автомобила и пускане на модула само при стартиране на автомобила (минаване през стартер). Тази функция е много важна за нас, защото при другите модули, светлините се включват няколко секунди след даване на контакт, което може да доведе до падане на акумулатора и да създаде проблеми със самата експлоатация. Докато при нас, светлините се включват само при работещ автомобил.
Избор на управление за пускане на светлините – габарити, къси или дълги. Тази функция също е важна, защото позволява в зависимост от автомобила да се избере начина на пускане на съответните светлини и когато колата има ксенон на къси светлини, може да се премине към избор на друго осветление с цел запазване на ксеноновите крушки, които са
многократно по-скъпи.
Възможност за плавен старт – плавно запалване на светлините
Възможност за програмно регулиране на интензитета с който да светят крушките. Това е направено в случай ако се използват дългите или късите светлини да се използват на 20 или 30 % и да се получи ефекта на така наречените „дневни светлини”.
Възможност за удължено изключване на светлините. Тази функция се използва при съвременните автомобили за така наречената екстра „Изпрати ме до в къщи” и тя се състои в следното: след изключване на двигателя процесора следи зададеното време, през което те да бъдат включени, след което ги гаси. Тази функция може да се програмира и за функция „Паркинг” или функция „Търсене на автомобил”, когато колата е на голям паркинг.
Възможност за програмиране на модула в случай на сервизиране на колата в сервиз. Тази функция е много важна, понеже когато се правят диагностични сервизни мероприятия винаги автомобила се налага да бъде на контакт, а това ще води до изтощаване на акумулатора
вследствие на светенето на фаровете.
Гъвкава възможност за монтаж на различен вид и модел автомобили. Този програмируем модул е най-подходящ за голям автопарк от автомобили и намалява възможността за негативни последствия (смяна на ксенони, крушки, акумулатори, проблеми при запалване на автомобила и др.) при неговата експлоатация.

  ДОСТАВКА

Цената за доставка е 7 лв. за цялата страна.

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт в срок от 1-2 работни дни за София и 3-4 работни дни за страната.

  ПЛАЩАНЕ

Можеш да платиш с наложен платеж, ePay, кредитна или дебитна карта, банков превод. Гуми, акумулатори и някои едрогабаритни части могат да бъдат закупени и на изплащане с TBI Bank.

  ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

          0700 20 144
          088 600 31 01
          088 855 89 88
          sales@autospot.bg

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Павел Тонов
“Много съм доволен!”
Хората са винаги готови да помогнат. Помогнаха ми да си избера гумите. Препоръчаха ми модели, които са по моя джоб. Доставката беше веднага на следващия ден. Абе страхотни сте момчета - продължавайте все така ;) + Гумените стелки найстина са с невероятно пасване. Направо лепнаха ;) а сега ще става все по мокро кишаво, така че си трябват.
Павел Тонов
Янко Иванов
“Много добри цени, препоръчвам смело!”
Страхотен магазин - много добри цени, наистина и са много коректни. Доставката е бърза, радвам се, че работят със Спиди. Смело мога да ви ги препоръчам.
Янко Иванов